Web Analytics Made Easy - Statcounter

پل طبیعت که با هدف کمک به سلامت مردم و تشویق آن‌ها به پیاده‌روی ساخته شد؛ امروزه از سوی مسئولان شهری رها شده و خود به یکی از چالش های خطرآفرین اهواز تبدیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، با توجه به حضور رودخانه ی کارون در اهواز، ۱۰ پل ساخته شده است و پل طبیعت فرزند آخر این رودخانه به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای رسیدن به این پل کافی است به سمت بلوار ساحلی غربی حرکت کنید تا در مقابل چشم های شما ظاهر شود.

وجه تمایز پل طبیعت با پل های دیگر اهواز نیز این است که مختص عابران پیاده طراحی و ساخته شده است.

افتتاح این پل بعد از مدت ها اهوازی ها را امیدوار کرده بود تا بتوانند در یک جای زیبا که مشرف به رودخانه کارون است برای لحظات کوتاهی فارغ از استرس ها و دغدغه های زندگی شهری، حس آرامش را بیابند.

اما طبق روال همیشگی مدیریت شهری در اهواز، این پروژه فقط به مرحله افتتاح رسید و سپس به حال خود رها شد؛ در حالی که این پل نیاز به نگهداری مداوم دارد.

پل طبیعت که با هدف کمک به سلامت مردم و تشویق آن‌ها به پیاده‌روی ساخته شد؛ امروزه خود به یکی از چالش های خطرآفرین اهواز تبدیل شده است.

در سطح این پل حدود ۲۵۰۰ متر مربع چوب پلاست برای کفپوش قرار گرفته که اکنون به شدت فرسوده شدند و تعدادی از قطعات آن شکسته و از بین رفته است که می تواند سلامت کودکان و حتی بزرگسالان را تهدید کند.

همچنین پل طبیعت که دو پارک ساحلی و لاله را بهم متصل می کند از یک سمت توسط میله های آهنی مسدود شده است اما مردم اهواز به دلیل عدم فضا تفریحی مناسب همچنان برای گذراندن اوقات خود این پل را انتخاب می کنند.

عبور و مرور دوچرخه سواران نیز از اشکالات به وجود آمده دیگر این پل است که با سرعت بالای خود می توانند حوادث جبران ناپذیری را برای افراد پیاده بر روی پل ایجاد کنند.

سگ گردانی و ناهنجاری ها به وجود آمده، بر روی پل طبیعت نیز از معضلات دیگر محسوب می شود که امنیت روانی شهروندان را به مخاطره انداخته این در حالی است که در استان های دیگر فضاهای تفریحی متناسب در جهت تامین رفاه و آسایش مردم توسط مسئولین امر فراهم شده است.

برای مثال پل‌ طبیعت تهران را می توان نام برد که یکی از مکان‌های تماشایی و خاطره‌انگیز‌ است که با طراحی بی نظیر و زیبا توانسته شهروندان زیادی را به خود جذب کند تا اوقات فراغت خود را بر روی این پل بگذرانند.

این پل در سه طبقه طراحی شده که طبقه‌ها در بخش‌هایی از مسیر به یکدیگر راه دارند. زیبایی و سبک معماری منحصر به فرد، وزن ۲۰۰۰ تنی و همچنین نورپردازی پل طبیعت، آن را به یکی از نشان‌های بارز پایتخت تبدیل کرده‌ است.

با مقایسه ساده این دو پل در کشور می توان به این نتیجه رسید که خلاقیت و ابتکار تنها زمانی می تواند مسیر درست را طی کند که با مدیریت مناسب همراه باشد که این مساله یکی از نقاط ضعف مجموعه شهرداری اهواز به حساب می آید.

با توجه به نزدیکی عید نوروز و حضور مسافرین نوروزی در اهواز لازم است که مسئولین امر نسبت به زیباسازی و بهسازی پل ها اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: پل طبیعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود

به گزارش تابناک به نقل از موج، پل طبیعت به عنوان یکی از نمادهای شهری تهران در حمایت از مبتلایان و جلب توجه عموم جامعه به تالاسمی رنگ قرمز به خود می‌گیرد.

رنگ قرمزنماد حمایت از مبتلایان به تالاسمی است.

گفتنی است که فدارسیون جهانی تالاسمی برای جلب افکار عمومی از سال ۱۹۹۴ میلادی (۱۳۷۲ شمسی) روز هجدهم اردیبهشت را به عنوان روز جهانی تالاسمی نامگذاری کرده است.

دیگر خبرها

  • مهار آتش سوزی در فروشگاه پلاسکو در هسته مرکزی شهر اهواز+عکس
  • طبیعت منطقه یومری در بهار
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • جمع آوری بیش از ۴۵۰ مورد زوائد بصری در قزوین
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • یک بهله سارگپه در طبیعت مانه و سملقان رهاسازی شد
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان